Bisseling Installatietechniek houdt u in de winter warm!
Bisseling Installatietechniek is dealer van alle grote merken sanitair
Bisseling Installatietechniek voorziet uw bedrijfspand van complete bedrading
Bisseling Installatietechniek kan uw complete databekabeling aanleggen
Bisseling Installatietechniek is een gerenommeerd dak-bedekkingbedrijf dat voornamelijk werkzaam is in de volgende disciplines

Elektrotechnische installaties

Op het vlak van elektrotechnische installaties biedt Bisseling Installatietechniek altijd een passende oplossing. Het onderhouden, ontwerpen van en realiseren van elektrotechnische installaties behoort tot ons specialisme.

Utiliteitsbouw

Naast de particuliere markt, realiseren wij voor industrie, non-profit organisaties en utiliteit elektrotechnische installaties. Elektrotechnische installaties met de nadruk op veiligheid, duurzaamheid en toekomstgerichtheid.

Verlichting

De ontwikkelingen op het gebied van verlichting gaan heel snel. Zeker als het gaat om energiebesparing bij het toepassen van de verschillende verlichtingsbronnen. Hierover kunnen we u adviseren en hiervoor kunnen we lichtberekeningen verzorgen.

Meet- en regeltechniek

Vrijwel iedere installatie moet worden ingeregeld, afgesteld op uw behoeften. Bisseling Installatietechniek adviseert u bij het aanschaffen van regeltechnische installaties, en wij helpen u bij de ingebruikname er van.

Elektra